Буковинець намагався перевести через кордон до Румунії чотирьох нелегалів

02.03.2021 14:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Четверо громадян інших держав намагалися нелегально потрапити з України до Румунії. Правоохоронці затримали порушників і перешкодили втіленню їхніх протиправних планів.

Увечері 1 березня до поліції Чернівецької області надійшло повідомлення від чергового прикордонного загону про те, що в межах села Ванчиківці правоохоронці виявили 39-річного місцевого жителя, який намагався перевести чотирьох іноземців через державний кордон України на територію Румунії поза пунктом пропуску.

Для з’ясування обставин правопорушення за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські оглянули місце події, опитали буковинця та заявників.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі порушники-іноземці перебувають у пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону. Співробітники поліції проводять досудове розслідування, встановлюють обставини та осіб, причетних до незаконного переміщення через державний кордон України. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews