Володимир Бешлей судиться з Романом Клічуком. Хоче відновлення на посаді і грошей

11.03.2021 13:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Екс-директор департаменту житлово-комунального господарства, депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей подав судовий позов до Чернівецького окружного адміністративного суду щодо скасування розпорядження міського голови про його звільнення із посади. Відповідна інформація оприлюднена у судових матеріалах.

У своєму позові Бешлей просить суд визнати незаконним, протиправним, а також скасувати розпорядження міського голови Романа Клічука "Про припинення повноважень директора департаменту ЖКГ". Також Бешлей просить визнати незаконним і скасувати розпорядження Клічука "Про звільнення Володимира Бешлея – директора департаменту ЖКГ".

Він просить суд ухвалити рішення про поновлення його на роботі на посаді директора департаменту ЖКГ з 3 лютого 2021 року, при цьому стягнути із департаменту ЖКГ на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3 лютого по день винесення рішення суду з розрахунку 1723,62 грн одноденної зарплати.

Чернівецький окружний адміністративний суд 1 березня відкрив провадження у цій справі, яка розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження.

Бешлея було звільнено з посади 4 лютого. Тепер директором департаменту ЖКГ є Георгій Прохоренко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews