"Буковель" закрили на карантин. На під'їздах стоять блокпости

13.03.2021 11:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На Прикарпатті від сьогодні призупинено роботу ТК «Буковель». Відповідне рішення учора ввечері ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС на своєму позачерговому засіданні.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА. Зазначається, що причина закриття роботи «Буковелю» - карантинні обмеження, які запровадили через високу захворюваність на коронавірусну інфекцію.

Наразі у Поляницькій громаді правоохоронці розгортають карантинні блокпости. 

Івано-Франківська область з 26 лютого через високий рівень захворювання на корона вірусну інфекцію знаходиться у «червоній» зоні епідеміологічної небезпеки.

Станом на 12 березня в Івано-Франківській області за минулу добу COVID-19 лабораторно підтвердили у 695 нових випадків. В Україні цей показник складає 12 946 нових випадків коронавірусної хвороби.

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, частка якого (підйомники, готелі, земля) належить державі. Розташований неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. Зимовий сезон може тривати з листопада до квітня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews