Рятувальники загасили упродовж вихідних 10 пожеж у Чернівецькій області

15.03.2021 12:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Упродовж вихідних буковинські пожежники ліквідовували пожежі в житловому секторі Сокирянського, Кельменецького, Сторожинецького, Вижницького, Путильського і Кіцманського районів, а також на відкритій території – у Новоселицькому та Заставнівському.

Зокрема, у Нагорянах Кельменецького району горів житловий будинок, у якому нікого не було, а дим з будинку помітили сусіди. Площа пожежі становила 30 кв. м. За вказаною адресою на виклик прибув черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців. Вогнеборці одягнули спеціальні апарати захисту дихання та зору для роботи у задимлених приміщеннях та ліквідували пожежу. Від знищення вони врятували житловий будинок. Вогонь пошкодив домашні речі, частково меблі. Причина пожежі встановлюється.

У селі Шебутинці Сокирянського району сталася пожежа в господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. На момент виявлення пожежі власником уся покрівля споруди була охоплена вогнем, вогонь поширився на площу 110 кв. м. Чоловік зателефонував на спецлінію 101 і викликав рятувальників. Вогнеборці 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Сокиряни та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Романківці ліквідували пожежу в тих самих межах, в яких застали її на час прибуття. Полум’я знищило покриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews