Попри обмеження "червоної" зони у буковинських ресторанах продовжують гуляти

15.03.2021 13:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області у вечірній час 12 березня здійснювались перевірки у Заставнівському, Сторожинецькому районах та обласному центрі.
 
Було обстежено 3 об’єкти торгівлі продовольчими товарами (надано 1 рекомендацію) та 5 закладів громадського харчування у м. Чернівці. Під час обстеження яких встановлено недотримання карантинних обмежень у закладі «Solo» (прийом відвідувачів під ключ) та у «Паб24» (надано рекомендацію). Крім того, у вечірній час у м.Чернівці було обстежено такі заклади, як «Прайм, «Бартка» та «Версаль». Вони не працювали.
 
У Заставнівському районі обстежено 3 заклади громадського харчування. В ресторані «Плесо» с.Ширівці Заставнівського району – встановлено недотримання карантинних обмежень (складено протокол).
В Сторожинецькому районі обстежено 8 закладів громадського харчування, у 3 закладах, що працювали - встановлені порушення та складено 3 протоколи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews