До 10 тисяч літрів води щодня вибирають чернівчани у бюветі на Бульварі Героїв Крут

На обслуговування цього об’єкту у 2021 році передбачається 480 тисяч гривень

16.03.2021 15:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Щодня відвідувачі бювету на Бульварі Героїв Крут вибирають від 7 до 10 тисяч літрів води. У 2020 році міська влада виділила 375 тисяч гривень на обслуговування цього об’єкту, у 2021 передбачається 480 тисяч, повідомляє КП "Чернівціводоканал".

Вода, яку подає бювет споживачам, після водопровідних мереж КП «Чернівціводоканал» проходить 7 ступенів обробки – сорбційне очищення, очищення від жорстких солей, збагачення іонами срібла, ультрафіолетове знезараження, пропускається через катіонітні смоли, очищується від хлору та пропускається крізь кварцеву лампу.

Щотижня лабораторія КП «Чернівціводоканал» робить аналізи води до системи очищення та після неї – можете пересвідчитись, що вода стає м’якіша та прозоріша.

Вода з бювету доступна не цілодобово – помпи, які її подають, включають о 8-й ранку і вимикають десь після 19:30. Це потрібно для того, щоб щоночі проводити внутрішні роботи – очищати місткості з іонами срібла та з катіонітними смолами. Інші компоненти очищення замінюються рідше.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews