Австрійською бруківкою з вулиці Руської зацікавилися СБУ та поліція

18.03.2021 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівчани цікавляться, куди поділася австрійська бруківка з вулиці Руської. Міський голова Роман Клічук у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook розповів, що її частину використали для ремонту вулиці Переяславської. Залишки знаходяться на території комунального підприємства "МіськШЕП".

- Це знаходиться під контролем міської влади. Ще на початку лютого такі доручення давалися. Насправді уся бруківка, яка знімалася з вулиці Руської, спочатку перебувала на складах на території "МіськШЕПу", а потім її використали при ремонті вулиці Переяславської. Усі залишки, які не були використані для ремонту Переяславської, зберігаються на території МіськШЕПу. Справою щодо австрійської бруківки займається СБУ та поліція. Хочу запевнити, що ми перерахуємо практично всю бруківку, а потім вже дамо відповідь, чи кудись її відвозили, чи не відвозили, – зазначив міський голова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews