Чернівецький міський голова назвав сьогоднішнє рішення про закриття "Калинки" непопулярним, але обґрунтованим

А скептикам порадив ознайомитись із актуальними даними по ситуації у лікарнях

24.03.2021 23:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецький міський голова Роман Клічук прокоментував ситуацію із закриттям Калинівського ринку (окрім продовольчого сектору). Він назвав це рішення непопулярним, але запевнив, що перш, ніж його прийняти, міська влада ґрунтовно вивчила юридичні підстави.
 
"Коли робота ринків змішаного типу не підпадала під дію постанови Кабміну, якою були встановлені карантинні обмеження в «червоній» зоні, ми, звичайно, підтримали підприємців і прийняли рішення про те, що наша Калинка може працювати, - зазначив Роман Клічук. - Теперішня ситуація зовсім інша: наразі є пряма заборона на роботу ринків змішаного типу. Хочу наголосити, що ситуація з епідемією коронавірусної хвороби у нас дуже серйозна. Будь ласка, не нехтуйте попередженнями лікарів! Дотримуйтесь дистанції, використовуйте засоби індивідуального захисту. В жодному разі не відвідуйте незаконні «підпільні» вечірки. Це не просто безвідповідально, це злочинно по відношенню, перш за все, до наших лікарів, які щоденно рятують життя". 
 
Усім, хто досі сумнівається, міський голова пропонує ознайомитись із актуальними даними по ситуації у наших лікарнях:
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews