Роман Клічук про перші 100 днів: "Увійшли в курс справи і йдемо правильним шляхом"

29.03.2021 07:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Центрі культури «Вернісаж» відбулась прес-конференція «100 днів роботи Чернівецької міської ради».  Із представниками провідних чернівецьких ЗМІ спілкувався міський голова Роман Клічук, а також його заступники: Василь Зазуляк, Юрій Лесюк, Євгеній Маховіков та Ігор Крохмаль.

– Звітувати за цей період не було обов'язком, ми ініцюювали цю зустріч, аби розповісти, як налагоджується наша робота, - зазначив Роман Клічук. - Сто днів пройшли швидко. Я впевнений - всі хотіли б, щоби за цей час ми відремонтували всі фасади, зробили всі вулиці, заасфальтували всі доріги. Але наше місто перебуває в такому стані, що за 100 днів це зробити неможливо. Ми увійшли в курс справи, змінили деяких керівників, інших змінимо найближчим часом. Ми йдемо правильним шляхом і обов'язково втілимо всі ці обіцянки які давали на виборчих перегонах. Серед того, чим ми можемо пишатися - ми створили більшість в міській раді. У нас є чотири партії, які об'єдналися в більшість. Переконаний, що всі ми є однодумцями. Попри всі закиди ця більшість реальна і проіснує до кінця цієї каденції міської ради. Мої заступники - це хороші управителі. Кожен із них є відмінним фахівцем у своїй галузі.

Першим не притаманним чиновникам кроком стала відмова від службового транспорту. Невдовзі п'ять автівок буде продано з публічного аукціону. Виручені кошти поповнять міський бюджет.

Ще одним досягненням стало відновлення роботи чернівецького аеропорту. Після перемовин із компанією "Мотор Січ" у квітні стартує регулярне авіасполучення з Києвом. Наразі з іншими компаніями узгоджуються деталі щодо організації рейсів до Кишинева та Бухаресту.

Про це та інші досягнення і проблеми нової влади - у наступних публікаціях.

Фото Чернівецької міської ради.

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews