У Дубівцях рятувальники деблокували із автомобіля дитину, що постраждала під час ДТП (ФОТО)

31.03.2021 12:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

30 березня у селі Дубівці Мамаївської ОТГ Чернівецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі 4 автомобілів. Унаслідок зіткнення авто в одному із легковиків на задньому сидінні опинилася затиснута 13‑річна дитина.

Постраждала потребувала допомоги медиків, проте, спершу її потрібно було дістати із затиснутих конструкцій машини. Тому на місце події прибули рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини міста Кіцмань. Працівники Служби порятунку одягнули на травмовану дитину шийний комірець, звільнили із заднього сидіння в салоні авто, зафіксували на ношах та транспортували до карети швидкої, передавши лікарям. У подальшому потерпілу госпіталізували до лікарні міста Чернівці, повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Водночас рятувальники забезпечили пожежну безпеку на місці ДТП. До робіт від Управління ДСНС залучались 5 рятувальників та 1 одиниця техніки.

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews