За пропозицію хабаря поліцейським водієві загрожує до 4-х років позбавлення волі

02.04.2021 12:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Порушник Правил дорожнього руху намагався уникнути адміністративної відповідальності, підкупивши співробітників поліції. Правоохоронці від грошей відмовилися та викликали слідчо-оперативну групу для документуванння кримінального правопорушеня. За такі дії водію загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» за порушення Правил дорожнього руху. Під час перевірки документів виявилося, що у кермувальника відсутнє посвідчення водія та страховий поліс. Щоб уникнути адміністративної відповідальності 23-річний водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувнь за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews