За три дні з Берестянського лісу на Новоселиччині вивезли десять тонн сміття

05.04.2021 12:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Лісівники та небайдужі буковинці упродовж трьох днів вивезли із Берестянського лісу близько 10 тонн сміття. Масив між Малинівкою та Берестям, що на Новоселиччині, –  улюблене місце відпочинку місцевих жителів. Зовсім поруч розміщене сміттєзвалище, яке обслуговує навколишні населені пункти. Потужний вітер та безпритульні тварини розносять залишки цивілізації довкола, йдеться у повідомленні пресслужби Новоселицького лісництва.

Окрім того, відходи залишають і відпочивальники. Тож працівникам держспецлісництва довелося наводити лад у засміченому лісі. Разом із місцевими жителями визбирали весь непотріб у мішки. Люди власною технікою вивозили зібране на полігон твердих побутових відходів.

- Ця робота лише починається. Більшість територій лісгоспу розміщені поряд з населеними пунктами, відтак доводиться ліквідовувати стихійні сміттєзвалища, постійно впорядковуємо територію рекреаційних пунктів, – повідомив директор ДП «Новоселицьке ДСЛ АПК» Родіон Славінський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews