Чоловік у Кельменцях розпивав із співмешканцем алкоголь і опинився у реанімації з ножовим пораненням

05.04.2021 12:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

 

Двоє мешканців Кельменців, які проживають разом, 4 квітня розпивали алкогольні напої. Зі слів 44-річного буковинця, його 36-річний товариш вийшов з будинку і протягом години не з’являвся. Коли чоловік вийшов на вулицю, то виявив неподалік будинку свого друга із ножовим пораненням. Саме він викликав швидку.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги. Він перебуває в реанімаційному відділенні без свідомості. У чоловіка колото-різана рана грудей. 

Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції, кінологи та криміналісти. Наразі поліцейські відпрацьовують декілька версій цієї події, встановлюють причетних осіб та збирають усі необхідні докази.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз. Результати медичного освідування засвідчили, що обоє чоловіків перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews