Маленький буковинець з важкою хворобою мозку потребує допомоги на реабілітацію

06.04.2021 06:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Маленькому буковинцю Богданчику шість з половиною років і у нього важка хвороба головного мозку - гемімегаленцефалія та фокальна епілепсія. Після 25 курсів реабілітацій хлопчику набагато краще, однак дороговартісні курси слід продовжувати.
 
"У мене є особливий синок Богданчик, у нього важка хвороба головного мозку, - каже його мама Мар'яна Вербич. - Діагноз правильний, його підтвердили в Ізраїлі. В Україні виставляли зовсім інший і говорили відверто, що він не доживе до року. Але Бог дав сили йому боротися і довести, що дива трапляються. Наші лікарі дивуються, що з такою хворобою він це вміє. Ми пройшли складний шлях, щоб перемогти нашу хворобу, і ми маємо продовжити курси реабілітацій. Зараз ми збираємо кошти на три курси. Це 155 тисяч гривень. На сьогодні вдалося зібрати 30000 грн, і ще 10000 повині виділити чиновники. Решту сподіваємось зібрати до кінця квітня".
 
Реквізити для допомоги:
5168742718828605
Вербич Мар'яна Лазарівна
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews