Педофілів, які розбещували неповнолітніх і знімали порно, відпустили під заставу на суму під 150 тисяч гривень

Чернівецька окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні

06.04.2021 21:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Двох пенсіонерів, яких звинувачуюють у педофілії та розповсюдженні дитячої порнографії, звільнили під заставу. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури. Чоловіки внесли суму застави у розмірі 45,4 тисячі гривень та 113,5 тисяч гривень.

"Чернівецька окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактами створення місць розпусти, дитячої порнографічної продукції та вчинення дій сексуального характеру з особами, які не досягли шістнадцятирічного віку.
Двом чернівчанам віком 66-ть та 74-ри роки повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень.
У понеділок, 5 квітня, Першотравневий районний суд м. Чернівці, задовольнив клопотання слідчого, погоджені з прокурором, та обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.
Що стосується альтернативного запобіжного заходу у виді застави, то санкції інкримінованих правопорушникам статей передбачають можливість призначити запобіжний захід з альтернативою. Сьогодні, 6 квітня, вказані особи внесли заставу. Застава покладає обов’язки: прибувати до слідчого та прокурора, не відлучатись від населеного пункту, без дозволу слідчого, судді, прокурора, повідомляти про зміну місця проживання. Наразі прокурором у провадженні готуються апеляційні скарги на вказані ухвали". - йдеться у повідомленні прокуратури.
 
Нагадаємо, 74-річний чернівчанин створив у власній квартирі місце розпусти, де розбещував і вступав у статеві зносини з особами, що не досягли 16-річного віку. Окрім цього, зловмисник надавав 66-річному знайомому кімнату, де той розбещував дівчат і знімав це на камеру. Фото- і відеоконтент з дитячою порнографією він поширював у мережі Інтернет через закриту групу.

Сусіди педофілів розповідають, що "весь під'їзд чув реготи та звуки порнографічного характеру з квартири педофілів". 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews