Біля сотні психотропних таблеток вилучили поліцейські у жителя Лукавців Вижницького району

06.04.2021 21:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Незаконне зберігання наркотиків задокументували співробітники Вижницького районного відділу поліції під оперативним супроводом обласного управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ. Поліцейські затримали правопорушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Здійснюючи заходи із протидії незаконному обігу наркотиків, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю зупинили в селі Лукавці Вижницького району 29-річного місцевого жителя. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у чоловіка 91 таблетку Ecstasy. Для документування кримінального правопорушення оперативники УБН викликали на місце події слідчо-оперативну групу Вижницького районного відділу поліції. 

Правоохоронці вилучили у порушника виявлені наркотики та направили їх на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські вирішують питання обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews