У Мамаївській громаді облаштовують парк поблизу тюльпанового поля і набережну над Прутом

07.04.2021 10:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Громадський простір із зонами відпочинку та комфортна набережна з’являться на території Мамаївської громади. Над створенням цих рекреаційних об’єктів уже почали працювати.

Так, у Мамаївцях на ділянці, що поблизу тюльпанового поля, висадили близько 200 дубів та кленів. Саме тут облаштують парк зі зручними лавицями, доріжками для прогулянок та зеленими лабіринтами.

– Плануємо, що у парку буде також сцена, що дозволить проводити тут різноманітні культурні заходи. Крім того, маємо безліч цікавих задумів, зокрема, хочемо облаштувати поле для міні-гольфу і місце, де зможуть кататися скейтери, – пояснила голова Мамаївської територіальної громади Наталія Катрюк.

Також, за словами Наталі Катрюк, зараз завершують будівництво протипаводкових габіонів на березі річки Прут у Лужанах. Тут уже розчистили близько двох гектарів та почнуть облаштовувати набережну.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews