Двох перестарілих педофілів, які розбещували неповнолітніх, доправили у СІЗО

Чернівецька окружна прокуратура оскаржила запобіжний захід двом пенсіонерам-розпусникам

09.04.2021 17:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

популярне


Чернівецька окружна прокуратура оскаржила в апеляційному порядку запобіжний захід двом пенсіонерам, які підозрюються у створенні місць розпусти, дитячої порнографічної продукції та вчинення дій сексуального характеру з особами, які не досягли шістнадцятирічного віку (ч. 4 ст. 301, ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 155 КК України).
 
Нагадаємо, за даними слідства, двоє чернівчан віком 66 та 74 роки облаштували у приватній квартирі місце розпусти, де створювали дитячу порнографічну продукцію та вчиняли дії сексуального характеру з дітьми, які не досягли шістнадцятирічного віку.
 
У понеділок 05 квітня, Першотравневий районний суд м. Чернівці обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Прокуратура оскаржила вказані ухвали в апеляційному порядку.
 
Чернівецький апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до 66-річного підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі майже 2 млн грн. Стосовно його 74-річного спільника також застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у такому ж розмірі, як і його спільнику.
 
Обидвох сьогодні вже відвезли до СІЗО.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews