Дві буковинські педагогині увійшли до десятки найкращих освітян України

12.04.2021 15:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинські педагогині Олеся Петрюк та Альона Онофрей увійшли до десятки найкращих освітян України. Вони представляли Чернівецьку область на завершальному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінаціях «Керівник закладу освіти» та «Математика».

Конкурс проходив із 1 до 9 квітня у дистанційному режимі. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.


На цих освітянських змаганнях Альона Онофрей – директорка Чернівецького «Навчально-виховного комплексу «Лідер» та Олеся Петрюк – учителька математики Мамаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, проявили себе як фахівці високого рівня, здатні творчо реалізувати як традиційні форми і методи навчання, так і нові освітні технології.


За результатами відбіркових етапів Альона Онофрей (номінація «Керівник закладу освіти») посіла ІІ рейтингове місце, а Олеся Петрюк (номінація «Математика») – VІ місце серед двадцяти п’яти учасників у кожній із номінацій. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews