У Чернівцях збудують палац водних видів спорту, у якому проводитимуть змагання міжнародного рівня

12.04.2021 15:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Палац водних видів спорту, у якому займатимуться буковинці, а також проводитимуть змагання національного та міжнародного рівня, розпочнуть будувати у Чернівецькій області вже цього року. Його розпочнуть зводити на вулиці Винниченка, поблизу багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

Для майбутнього палацу спорту вже виготовили проєктно-кошторисну документацію. Її погодила федерація плавання.

За задумом архітекторів, комплекс матиме три поверхи та два басейни – великий, 50 на 24 метри, та менший, тренувальний, – 25 на 11 метрів, а також трибуни для 600 глядачів. Тут можна буде проводити турніри міжнародного рівня не лише зі звичайного, а й із синхронного плавання, а також із водного поло. Передбачено роздягальні для 160 спортсменів, приміщення та рекреаційні площі для тренерів, спа-зона та фуд-корт. Заклад буде доступним для осіб із інвалідністю – із пандусами, ліфтом та спеціальними вбиральнями.

Біля будівлі облаштують парковку, крім того, із вулиці Винниченка до палацу спорту збудують дорогу.

Кошти на будівництво мають надійти уже наприкінці травня. Приблизно у цей час планують розпочати роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews