Першим авіарейсом компанії "Мотор Січ" з Чернівців до Києва скористався мер Роман Клічук. На борту було понад 30 пасажирів (ФОТО)

14.04.2021 11:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні з Міжнародного аеропорту "Чернівці" ім. Л.Каденюка" зо 7.00 АН-24РВ авіакомпанії "Мотор Січ", який виконує регулярний рейс за маршрутом "Чернівці - Київ"(Жуляни). Політ тривав заледве більше години.  
 
На борту літака було понад 30 пасажирів. Серед них і Чернівецький міський голова Роман Клічук та його заступник Ігор Крохмаль.
 
"Поїхали! Із заступником Ігорем Крохмалем купили перші квитки на рейс до Києва, - написав Роман Клічук на своїй сторінці у Facebook. - Але не тільки випробовуємо на собі переваги регулярного авіасполучення зі столицею, а й їдемо у відрядження до Міністерства інфраструктури".
 
Мер зазначив, що політ пройшов добре.
 
"Уся дорога Чернівці-Київ від дверей до дверей 2 години! Дві години і я вже працюю! Чернівці оживуть і розквітнуть, я в це вірю! Залишається лише подякувати тим людям, які вирішили таки їх поміняти, а не цирки за трибунами влаштовувати". - зазначив ще один пасажир - чернівчанин Сергій Січевський.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews