На Буковині за отримання 6 тисяч доларів хабаря затримали адвоката (ФОТО)

15.04.2021 12:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито адвоката на одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2КК України).
 
Адвокат одержав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення суддею одного з районних судів Чернівецької області щодо уникнення громадянином кримінальної відповідальності за злочин, вчинений у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.
 
Затримали адвоката у порядку ст.208 КПК України при отриманні 6000 доларів США, кошти були вилучені при затриманні. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
 
Наразі правопорушнику повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області та співробітниками Управління СБ України в Чернівецькій області.

Довідково
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також

На Буковині СБУ викрила начальника відділу Держприкордонслужби на отриманні хабара від підлеглого
Буковинець, який пропонував хабар поліціянтові, постане перед судом
У Чернівецькому міському комісаріаті на хабарі затримали голову військово-лікарської комісії
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews