"А батькам залишається дивитись на той холодний граніт, з якого дивляться найдорожчі очі на світі!" (ФОТО)

Світлина з чернівчанином, який втратив двох синів у війні на Донбасі, розчулила всю Україну

19.04.2021 15:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Зворушливе фото чернівчанина, який втратив двох синів на війні, розмістив на своїй сторінці Благодійний фонд допомоги ветеранам та військовим "Повернись живим". Юрій Мамчій прийшов на могилу до свого сина Станіслава, якого російські окупанти вбили у 2016 році поблизу Авдіївки. Днями ворожий обстріл забрав життя другого його сина — Олексія.

"Коли батьки ховають дітей — це справжня трагедія, так просто не має бути, - йдеться у дописі під фото. -
Складно собі уявити почуття рідних, які втратили дитину через те, що якісь покидьки вирішили погратися у реставраторів імперії й прийшли зі своїми божевільними ідеями «русского міра» до тебе додому під звуки танкових гусениць та вибухи «Градів». Немає жодних слів, які здатні це описати — є лише невимовний біль, який ніколи не вщухне… Вічна слава вам, наші герої! Ми ніколи не забудемо і не пробачимо!"
 
"А батькам залишається дивитись на той холодний граніт, з якого дивляться найдорожчі очі на світі!!!! Немає слів, одні сльози та відчай за наших хлопців..." - це тільки один із сотень подібних коментарів під світлиною.
 
Юрій Мамчій. Фото з мережі Інтернет
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews