У Чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який під час пиятики наніс ножове поранення співрозмовнику

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому "світить" 8 років в'язниці

19.04.2021 18:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок ножового поранення постраждав мешканець багатоповерхівки в одному зі спальних районів Чернівців. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські оглянули помешкання 44-річного потерпілого, опитали громадян, які ймовірно володіють інформацією про обставини травмування чоловіка, та відпрацювали коло осіб, які могли бути причетними до скоєння вказаного злочину.

За результатами проведених першочергових розшуково-слідчих дій правоохоронці з’ясували, що потерпілий вдома розпивав алкогольні напої разом з двома малознайомими чоловіками. В процесі застілля у нього виникла суперечка з 36-річним гостем, під час якої той схопив ножа і травмував господаря помешкання. Поліцейські розшукали нападника та затримали в порядку статті 208.

Наразі потерпілий перебуває в лікарні з ножовими пораненнями грудей і живота. За вказаним фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції розпочали кримінальне провадження. Затриманому за нанесення тяжких тілесних ушкоджень загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Читайте також

Буковинець продавав протерміновані антисептики та маски
Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»
Українка знімала порно зі своєю 4-річною донькою – кіберполіція

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews