Чернівецька область опівночі вже буде у "жовтій" зоні

21.04.2021 18:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 квітня вирішено, що з наступної доби Чернівецька область виходить із «червоної зони» епіднебезпеки, пов’язаної з поширенням COVID-19. Про це повідомив у Telegram міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 годин 00 хвилин 22 квітня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Чернівецької області, та застосувати на території Чернівецької області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки», – повідомив Немчінов.

Напередодні Міністерство охорони здоров’я анонсувало, що Буковина невдовзі вийде з «червоної» зони карантинних обмежень через значне зниження епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Чернівецька область – третя, після Івано-Франківської та Закарпатської, яка покинула «червону» зону, пише "Радіо Свобода".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews