Поремонтовані торік ділянки траси М-19 мають відмінний стан після зими

23.04.2021 06:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Ділянки міжнародної траси М-19, які торік відремонтували у рамках програми «Велике будівництво» на Буковині, мають відмінний стан після зими. Йдеться про відрізки шляху «Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече», що у межах села Грушівка Волоківської територіальної громади.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, експерти провели моніторинг стану асфальтного покриття. Змін у структурі дорожнього полотна після холодів не виявили.

Поточний ремонт робила підрядна організація ШБУ-77. Тут, зокрема, відфрезерували та провели регенерацію старого покриття, влаштували нижній шар асфальтобетону товщиною у 10 см та верхній шар ЩМА-20.

Крім того, дорожники укріпили узбіччя, влаштували систему водовідведення, зробили заїзні кишені до зупинок громадського транспорту, нанесли розмітку та встановили дорожні знаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews