Палії трави на Буковині додають роботи вогнеборцям

26.04.2021 12:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Упродовж вихідних днів на території області виникло 7 пожеж. Уночі 26 квітня у місті Чернівці на перехресті вул. Б. Хмельницького та Горького рятувальники ліквідували пожежу розподільчого щитка та проводів на електроопорі.

Решта пожеж вогнеборці ліквідували на відкритій території, котрі виникли через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

25 квітня у селі Котелеве Новоселецького ТГ Чернівецького  району горіла суха трава неподалік автодороги. Площа пожежі становила 1 га. Люди, які проїжджали автодорогою повз, помітили вогонь та викликали рятувальників.  На місце події прибув черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця та ліквідував пожежу в тих самих межах, в яких застав її.  Вогонь знищив суху траву.

Того ж дня суха трава горіла в селі Чуньків Кадубовецької ТГ Чернівецького району. Пожежу помітили місцеві жителі вже тоді, коли полум’я охопило площу 3 га. Вони зателефонували на спецлінію 101. Рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Заставна ліквідували пожежу, на дозволивши полум’ю розповсюдитись далі.

 

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
На Буковині згоріла господарська будівля

Також суха трава тричі горіла у місті Чернівці та один раз у місті Кіцмань, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews