Триває робота над проектом реконструкції муніципального водного господарства Чернівців

29.04.2021 17:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Робоча зустріч фахівців міжнародного консультанта COWI з керівництвом департаменту житлово-комунального господарства міської ради відбулась у Чернівцях. Сторони обговорили питання концептуальних рішень заміни водопровідних та каналізаційних мереж міста в рамках стадії 2 та 3 проекту реконструкції муніципального водного господарства Чернівців.

Зокрема, в рамках проекту вже були здійснені перші кроки щодо координації робіт з відновлення підземних комунікацій та подальшого відновлення дорожнього покриття. Керівник проекту, п. Екхерт Даніель підкреслив важливість правильного планування та координації подальших робіт з іншими комунальними службами.

Довідково

Проект реконструкції муніципального водного господарства Чернівців, Стадії 2 та 3 розробляється за фінансової підтримки (гранту) спеціального фонду Уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Фото Чернівецької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews