За причетність до торгівлі наркотиками чернівчанину загрожує 10 років в'язниці

30.04.2021 00:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Слідчі Чернівецького районного управління поліції підозрюють правопорушника в незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин. За причетність до торгівлі наркотиками чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Протиправну діяльність 24-річного жителя Чернівців задокументували співробітники Чернівецького райуправління поліції та оперативники обласного управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ.

В процесі досудового розслідування правоохоронці зібрали докази причетності чоловіка до збуту канабіса та психотропної речовини PVP. Як з’ясували поліцейські, зловмисник розповсюджував їх на території Чернівців методом «закладок».

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вилучили у порушника наркотичні засоби та психотропні речовини. Наркотики були розфасовані у 24 пакети із застібками та вже готові до розповсюдження.

Читайте також

На Буковині судитимуть працівників поліції за наркотики

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці готують обвинувальний акт для скерування його до суду для розгляду, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews