Буковина у лідерах за темпами оновлення приймальних відділень у лікарнях

01.05.2021 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецька область – у десятці лідерів за темпами оновлення приймальних відділень опорних лікарень. На Буковині загальна будівельна готовність напряму сьогодні – 95%. Про це йдеться у повідомленні Мінрегіону.

Так, у межах Програми «Велике будівництво» в області реконструювали відділення Сокирянської, Сторожинецької, Вижницької лікарні, а також лікарні швидкої медичної допомоги та обласної клінічної лікарні у Чернівцях. Будівельні роботи вже завершено, зараз у закладах триває встановлення потужного діагностичного обладнання, зокрема комп’ютерних томографів. Вартували 5 апаратів 150 мільйонів гривень. Діагностику з їх допомогою можна буде зробити безкоштовно.

Окрім Буковини, за швидкістю реконструкції приймальних відділень лідирують також Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Херсонська, Хмельницька та Черкаська області. Загалом завершені будівельні роботи у 154 приймальних відділеннях у всій Україні.

Завдяки будівництву та оновленню приймальних відділень понад 37 мільйонів українців отримають доступ до більш якісного медичного обслуговування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews