На Буковині 21-річний водій не впорався з керуванням і загинув на місці

04.05.2021 10:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 травня ввечері на автодорозі в селі Тарасівці Чернівецького району. Внаслідок аварії водій легковика отримав тілесні ушкодження, які є несумісними із життям. 

Повідомлення про ДТП з потерпілим у селі Тарасівці надійшло до поліції приблизно о 21:30. На місце події негайно виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області й відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що 21-річний місцевий житель рухався на автомобілі «ВАЗ» по автодорозі зі сторони села Маршинці в напрямку Тарасівців. Не впоравшись із керуванням, водій допустив виїзд транспортного засобу за межі дороги з подальшим перекиданням. Від отриманих травм кермувальник загинув на місці події.

Наразі слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте також

ДТП у Мамаївцях: двоє людей отримали травми (Фото)
Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews