Якою буде погода у Чернівцях та області 6 травня (+ народний прогноз)

06.05.2021 00:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області 6 мтравня інлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, місцями гроза, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 5-10° тепла, в горах +2+7°. Температура вдень 15-20° тепла.

У Чернівцях мінлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 8-10° тепла. Температура вдень 17-19° тепла.

Видимість на автошляхах добра.

6 травня відзначається день пам'яті великомученика Георгія Побідоносця. У народі його називали Єгорій Весняний, і пов'язано це було з приходом весни. За народним повір'ям, Єгорій Весняний володіє чарівними ключами, котрими відмикає весняну землю і випускає росу, від чого розпочинається бурхливий ріст трав: "Єгорій землю відмикає". У цей час прилітають ластівки: "Ластівка прилетіла, скоро грім загримить".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews