Якою буде погода у Чернівцях та області 8 травня (+ народний прогноз)

08.05.2021 00:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області 8 травня на рівнині - мінлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 7-12° тепла.
У горах - вночі невеликий мокрий сніг та сніг, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Вночі сильні заморозки в повітрі 0-5°. Температура вдень 3-8° тепла.

У Чернівцях мінлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7° тепла. Температура вдень 10-12° тепла.

Видимість на автошляхах добра.

8 травня відзначається день пам'яті святого апостола і євангеліста Марка. У народі його називали Марк Ключник. Вважається, що Марк відає ключами від дощів. "Якщо випаде у травні три дощі добрих, то і хліба буде на три роки повних". Якщо співочі птахи прилітають зграями - на тепле літо. Якщо у цей день спостерігалась райдуга висока і крута - до хорошої погоди, якщо ж вона була низькою і пологою - до негоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews