У Сторожинці поїздка на мотоциклі закінчилася для двох пенсіонерів переломами ніг

08.05.2021 09:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася сьогодні, 7 травня, у Сторожинці. Внаслідок зіткнення мотоцикла та автомобіля постраждали мотоцикліст і його пасажирка. Наразі співробітники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясовують всі обставини автопригоди.

На місці події слідчо-оперативна група поліції попередньо встановила, що 18-річний житель Вижниччини, керуючи автомобілем «Ford», допустив зіткнення із мотоциклом.

Під час аварії 84-річний водій мотоцикла та його 72-річна пасажирка отримали переломи ноги. Медики доставили потерпілих до лікарні для надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews