Чернівецька область отримала оновлену школу на 500 місць

25.05.2021 00:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У межах програми Президента «Велике будівництво» у с. Горішні Шерівці Заставнівського району Чернівецької області реконструювали школу. Кількість місць у навчальному закладі збільшено до 500. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

- Десятки років у школі в селі Горішні Шерівці Чернівецької області була критична ситуація з місцями — при потребі у понад 320, місць було всього 250. Діти були змушені навчатися у дві зміни. Наразі реконструкцію закладу завершено, відтак, комфортними умовами для навчання забезпечено 500 учнів, — зазначив Олексій Чернишов.

Завдяки реконструкції у школі з’явилась актова зала та велика спортивна зала, нові біологічний, хімічний та фізичний кабінети та сучасна їдальня на 200 місць. Також на території школи облаштовані спортивні майданчики та футбольне поле. 

Нагадаємо, загалом у 2021 році у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» планується побудувати, реконструювати або відремонтувати 95 шкіл в Україні.

Читайте також

У Чернівецькій школі відкрили сенсорну кімнату та кабінет лікувальної фізкультури
У Чернівецькій області щороку будують нову школу

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews