На "Обнові-фест" цього року вільний університет, літературні читання, виступи Фоми і "Тартака"

25.05.2021 18:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Цьогоріч “Обнова-фест” відбудеться 30 травня на території Центрального корпусу ЧНУ імені Юрія Федьковича. Основною темою фестивалю стала 30-та річниця Незалежності України. Саме про це говоритимуть, співатимуть знані артисти, науковці, літератори, лідери думок разом із усіма учасниками події.

Кількість учасників лімітована карантинними обмеженнями. Потрапити на фестиваль можуть лише ті, хто попередньо пройшов онлайн реєстрацію. Для всіх інших ключові події фесту транслюватимуться онлайн.

Початок реєстрації учасників фестивалю "Обнова-фест" – о 12.00 на вході до ЧНУ.

З 12.30 до 13.30 триватиме екскурсія Резиденцією ЧНУ.

О 13.30 відбудеться відкриття фестивалю за участю оркестру Буковинського ансамблю пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії.

З 14.00 до 18.00 на Центральній алеї ЧНУ триватиме "Вільний університет". Серед учасників заходу – Патріарх УГКЦ Святослав, Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Леся Воронюк та інші.

З 16.00 до 20.00 в Університетському дендропарку відбуватиметься літературна сцена, в якій візьмуть участь Мирослав Маринович, Василь Герасим’юк, Віра Китайгородська, Світлана Кирилюк, Інга Кейван, Ірина Лазоревич та інші.

З 17.30 до 22.00 на господарському дворі ЧНУ відбуватиметься музична частин3а фестивалю. Участь візьмуть: академічний камерний хор "Чернівці", Тьома Паучек, Tik Tu, Zapal, Сергій Фоменко (гурт "Мандри"), Сергій Присяжний ("Мотор’ролла") та гурт "Тартак".

На території Біблійного саду з 14.00 до 22.00 діятиме відпочинкова зона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews