Майже 18 мільйонів гривень виділено цьогоріч на Буковині для відпочинку дітей пільгових категорій

28.05.2021 07:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Майже 17,9 мільйона гривень для відпочинку та оздоровлення дітей пільгових категорій виділено цього року на Буковині. Так, 11,7 мільйона для цих потреб передбачили в обласному бюджеті, ще 6,2 мільйона –у кошторисах сільських, селищних та міських рад.

Про це йшлося під час всеукраїнської селекторної наради з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році, яку провів голова Національної соціальної сервісної служби України Владислав Машкін.

У заході взяли участь фахівці структурних підрозділів Чернівецької ОДА, які опікуються питаннями дитячого відпочинку, зокрема департаментів соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я та інших.

– Послуги з оздоровлення дітей улітку 2021 року в області готові надавати 8 із 12 таборів різних форм власності. На відпочинок плануємо відправити понад 7,5 тисячі юних буковинців, – розповів директор Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА Іларій Мінтянський.

Він також повідомив, що 67 буковинських дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, вже оздоровлюються у центрах «Артек» та «Молода гвардія». Наразі формують групу для наступної зміни.

У Національній соціальній сервісній службі, своєю чергою, наголосили на необхідності дотримання заходів безпеки під час відпочинку в умовах епідемії COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews