Ford Mustang — найстильніше авто з високим статусом

29.05.2021 10:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Великі швидкості, стильний дизайн, надпотужний двигун — все це про Форд Мустанг. Мати таке авто у своєму гаражі бажають майже всі поціновувачі автомобілів. Його якість не викликає сумнівів, а рівень комфорту б’є усі можливі рекорди. Що ж ще приховує видатний автомобіль? 

Кожна модель — витвір мистецтва

Навіть поглянувши на першу модель Форд Мустанг, яка вийшла у світ в 1964 р., можна зрозуміти, що ця машина була приречена на популярність. Яскраве спортивне купе з потужним на той час двигуном швидко стало лідером з продажу по всьому світу. 

Наразі вийшло шість поколінь автівки. З кожною наступною, кінські сили під капотом збільшувались, надійність зростала, з’являлось сучасне технологічне обладнання.

Наразі купити Мустанг мріють дуже багато людей. До речі, не кожен з них мріє саме про сучасне авто з яскравим та стильним екстер’єром. Мати у своїй колекції автівку першого або другого покоління — неабиякий показник чудового смаку й високого статусу. Адже машини тих років у гарному стані коштують чимало.

Якщо ж вам хочеться мати гарне авто останніх поколінь, скористайтеся можливістю придбати автівку з пробігом. Мустанг завжди мав міцний корпус, надійний двигун і якісну підвіску. Тож, купуючи з рук, ви ймовірніше за все придбаєте дуже якісну автівку. Знайдеться багато варіантів і на сервісі OLX. Скористувавшись фільтрами, ви швидко відшукаєте відповідний варіант.

Технічні характеристики сучасних моделей

Сучасний Мустанг — швидкий і потужний. Під його капотом приховується потужний двигун, що у деяких комплектаціях може видати вам більш ніж 300 кінських сил. Розгін до 100 км/год триває лише кілька секунд, а максимальна швидкість, на яку здатна одна з останніх моделей, становить майже 300 кілометрів за годину.

Серед оснащення:

  • шкіряний салон;
  • круїз-контроль;
  • сенсорний дисплей, що дозволяє керувати усіма функціями;
  • потужна аудіосистема;
  • надійна підвіска, що гарантує максимальний комфорт під час руху.

Цілком зрозуміло, що авто не економічне. Але його і не купляють, щоб їздити на роботу за декілька кварталів. Мустанг — авто для амбіційних, енергійних, тих, хто полюбляє розкіш і красиве життя. А також для тих, кому важливо постійно підкреслювати соціальний статус і виділятися з-поміж натовпу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews