У рамках дизайн–проєкту «Мистецтво народжених вільними» у Чернівцях проведуть виставку студентських робіт

31.05.2021 18:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Центрі культури «Вернісаж» 2 червня о 13:00 відкриється виставка студентських робіт декоративно–прикладного мистецтва, художніх робіт, презентація дизайнерських колекцій одягу. Виставка проводиться в рамках Дизайн–проєкту Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну «Мистецтво народжених вільними» до 30–ої річниці Незалежності України.
 
Виставка триватиме до 11 червня.
Ткацтво. Фото з мережі Інтернет
 
Щороку Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну організовує студентські виставки робіт та покази колекцій одягу, аби показати потенціал молодих митців. Цього року експонуватимуться творчі напрацювання студентів виконані в різних техніках та жанрах. Спектр напрямків, у яких працюють студенти досить широкий – викладачі прагнуть передати студентській молоді різноманітні особливості дизайн–проєктуванння. Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну радий презентувати творчі здобутки студентів, які впевнено демонструють інтерес до українського народного мистецтва, повагу до культурної спадщини України, її традицій.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews