За 30 вирощених кущів коноплі буковинцю загрожує позбавлення волі на три роки

11.06.2021 22:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
 
Житель села Тисовець Чернівецького району нелегально вирощував удома нарковмісні рослини. За такі дії йому загрожує до трьох років обмеження волі.

Під час здійснення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «МАК» співробітники відділення поліції № 5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції отримали інформацію про те, що 33-річний житель села Тисовець може бути причетним до незаконного культивування нарковмісних рослин.

Правоохоронці навідалися до чоловіка, поспілкувалися з ним та отримали дозвіл на огляд будинку і території господарства. В процесі огляду поліцейські виявили біля будинку та вилучили більше 30 рослин конопель. Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства, за незаконний посів або вирощування 10 і більше рослин цієї нарковмісної культури передбачена кримінальна відповідальність.

Читайте також

На Буковині судитимуть працівників поліції за наркотики
Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»
На пункті пропуску «Мамалига» буковинські прикордонники затримали чоловіка, який перевозив ліки з наркотичним вмістом

Дізнавачі поліції внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Зразки вилучених рослин поліцейські направили на експертне дослідження, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews