Короткочасні грози. Якою буде погода у Чернівцях та області 12 червня (+ народний прогноз)

11.06.2021 22:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області 12 червня мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 11-16° тепла, в горах +6+11°. Вдень 20-25° тепла.

У Чернівцях мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 13-15° тепла. Вдень 23-25° тепла.

Видимість на автошляхах добра.

12 червня відзначається день пам'яті преподобного Ісакія-сповідника. У народі цей день вважався зміїним. За народним повір'ям, у цей день змії "ходять по лісах станицями" і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному вони готові мстити безмилосердно. З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісакія саджати боби. Нащі пращури 12 червня спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвіте шипшина і жасмин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews