Буковина розвиватиме гірські території спільно з сусідніми регіонами

12.06.2021 22:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецька обласна державна адміністрація спільно з Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською ОДА долучилася до підписання Договору, який передбачає реалізацію проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку 2.0».

Ініціатором реалізації проєкту є Мінрегіон, партнером виступає Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати – Україна».

Зокрема, проєкт передбачає проведення форуму та виставки продукції виробників Карпатського регіону, організацію конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад та конкурсу для суб’єктів малого підприємництва, що передбачає придбання обладнання для здійснення господарської діяльності.

Проєкт реалізовуватиметься за рахунок коштів, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews