Чернівецька "Буковина" завершила сезон Другої ліги впевненою перемогою (ФОТО, підсумкова таблиця)

13.06.2021 10:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У рамках 26 туру Другої ліги «Буковина» у Чернівцях приймала ФК «Оболонь-2» (Буча, Київська область). Упродовж усієї гри у Чернівцях йшов дощ, а подекуди сильна злива. М’яч рухався газоном швидко, а удари по воротах були особливо небезпечними.
 
Активніше розпочали гості – на 5 хвилині двічі гостро пробивав Майданович. Господарі відповіли за три хвилини дальнім ударом Гакмана – голкіпер витягнув м’яча із «дев’ятки». А на 10 хвилині футболісти «Буковини» відзначились голом. Козлов протягнув м’яча із власної половини поля лівим флангом, віддав передачу на хід Палагнюку, а той прострілив на вільного Орната. Артур відправив м’яча точнісінько в кут воріт – 1:0.
Надалі гра заспокоїлась і проходила під контролем «Буковини». Водночас двічі чернівецьку команду від голу рятував Пилипчук. За рахунку 1:0 футболісти пішли на перерву.
 
Із початку другого тайму «пивовари» одразу побігли в атаку. Однак пропустили ще один гол. Козлов на половині поля «Буковини» зіграв на перехопленні та в дотик віддав передачу на хід Палагнюку. Василь опинився віч-на-віч із голкіпером та впевнено його обіграв – 2:0 на 60 хвилині.
Через 10 хвилин гості отримали шанс скоротити відставання у рахунку. Після удару Покойового м’яч у штрафному майданчику влучив у руку Козлова – пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Улянченко – 2:1.
 
 
 
 
На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять
 
На 87 хвилині після пасу Клочана з правого флангу забив Палагнюк – арбітр зафіксувала офсайд. Проте нападнику «Буковини» таки вдалось оформити «дубль». Вже у компенсований до другого тайму час Покойовий зіграв рукою у штрафному майданчику «Оболоні-2». Палагнюк під час виконання пенальті не схибив і встановив остаточний рахунок матчу – 3:1. «Буковина» здобула впевнену перемогу у останньому матчі сезону.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews