Неповнолітній буковинець зник безвісти, не склавши іспит

23.06.2021 18:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

18-річний Савук Олександр Анатолійович ще 15 червня поїхав до обласного центру складати іспит , однак, за попередньою інформацією, до навчального закладу не доїхав.

Хлопець поїхав з дому до Чернівців для складання іспиту, але до навчального закладу так і не прибув. Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області зв'язок з хлопцем відсутній, також невідоме ймовірне місцезнаходження юнака.
 
Прикмети розшукуваного: зріст приблизно 170 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, обличчя овальне, очі карі. Був одягнений у чорні спортивні штани, синю футболку, чорну куртку й чорні кросівки. Із собою мав рюкзак темно-синього кольору із темно-сірою вставкою.
 
Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування хлопця – прохання терміново повідомити на спецлінію поліції «102» або за номером (050) 960-70-67.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews