На Буковині вночі водій врізався в кам'яну огорожу і загинув на місці (ФОТО)

26.07.2021 12:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У селі Василів Чернівецького району водій легковика допустив зіткнення з кам’яною огорожею та від отриманих травм помер на місці аварії. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із загиблим надійшло на спецлінію «102» в ніч з 25 на 26 липня.

На місці події працювали співробітники відділення поліції № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що потерпілим є 25-річний місцевий житель. Керуючи автомобілем «Opel», водій не впорався з керуванням і в’їхав у кам’яну огорожу.

Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям. Поліцейські направили тіло загиблого на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей про цю ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews