На Буковині ремонтують ділянку міжнародної траси

27.07.2021 23:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Ремонт однієї із найважливіших транспортних артерій, що проходить територією області, триває швидкими темпами. Це 30-кілометровий відрізок траси М-19 від Мамаївців до села Звенячин. Міжнародна траса тягнеться з південного напрямку, від Греції, Болгарії, Туреччини, Румунії і виходить на північний бік.

Роботи виконують у рамках програми «Велике будівництво». Їхня вартість становить близько мільярда гривень. На об'єкті працює підрядна організація ТОВ «ШБУ 77». 

Читайте також

На Буковині відремонтували понад 60 км доріг
Михайло Павлюк проінспектував хід ремонтних робіт на автошляхах Буковини



- Траса М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» – одна з провідних на Буковині. Однак серйозного ремонту тут не було вже років 30-40. На відновлення цієї дороги ми вже отримали 138 мільйонів гривень. Поки це початкова сума. Зараз тут тривають роботи  з фрезерування, влаштування шару регенерації. Також вже облаштовують нижній шар асфальтобетону. Працюємо згідно графіку, у разі потреби нарощуватимемо темпи, – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах. 

На час робіт проїзд дорогою не перекривали, однак рух тут організовано у реверсному режимі. Тож водіїв просять врахувати ситуацію під час планування маршруту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews