Негода 28 липня призвела до обривів 80 ліній електропередач по всій Чернівецькій області

29.07.2021 12:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Короткочасний буревій 28 липня призвів до масового вимкнення повітряних ліній електропередач: ПЛ-10 кВ та ПЛ-0,4 кВ. Загалом по області негода пірвала 80 ліній у Кельменецькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кіцманському, Путильському та інших районах. Найбільше вимкнень сталося у Новоселицькому районі.

Ще з вечора (28.07) енергетики частково відновили постачання електроенергії у постраждалих районах.

Станом на восьму годину ранку 29 липня ще без електроживлення перебували мешканці у 43 населених пунктах (частково чи повністю). Зокрема,

*Кельменецький район: Кельменці, В. Слобода, С. Слобода, Путрино, Вартиківці, Мошанець, Бурдюг, Вовчинець, Бузовиця, Новоселиця, Ленківці, Макарівка.

*Кіцманський р-н: Нижні Станівці, Ставчани.

*Глибоцький р-н: Біла Криниця;

*Заставнівський р-н: Йосипівка, Хрещатик, Звенячин, Репужинці;

*Новоселицький р-н: Щербенці, Костичани, Ванчиківці, Бояни, Рідківці, Магала, Черлена, Щербенці, Котилеве, Жилівка, Щербенці, Фаросна, Берестя, Динівці, Малинівка, Шишківці, Рингач, Рокитна, Строїнці, Маршинці, Динівці.

*Путильський р-н: Плоска, Ріпень, Фошки.

Наразі на місцях пошкодження ліній працюють бригади Обленерго.

Працівники енергокомпанії відповідально ставляться до своїх обов’язків і добре виконуть роботу, тому докладають максимуть зусиль, щоб якнайшвидше відновити електроживлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews