Намул на вулицях, змиті люки, поламані дерева, відсутність електропостачання - з такими наслідками негоди боролись комунальники

29.07.2021 13:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Після вчорашньої негоди надійшло 32 звернення на гарячу лінію 15-80 (з 17.50 28.07.21р. по 9.00 29.07.21р.). Про це повідомляє департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради. Звернення продовжують надходити і передаватися на відповідні комунальні служби для ліквідації наслідків.
 
Найбільше намулу і гравію водою нанесло на територію поблизу залізничного вокзалу, а також біля кільця на вулиці Гагаріна. Також чимало забруднення "дісталося" вулиці Руській. Міськшеп вже проводить прибирання. Всього надійшло 12 повідомлень про наноси гравію, намулу та землі на вулицях міста. На трьох вулицях змило каналізаційні люки. 5 вулиць потребують грейдерування, оскільки злива розмила дорожне покриття.

Читайте також

На Буковині через зливи можливе забруднення питної води у колодязях
 
Надійшло 9 звернень про відсутність електропостачання внаслідок грози і буревію по таким вулицям: Сторожинецька; Нагірна; Сіді Таль; Горького; Старобельска; О. Кошевого; О. Масикевича; Київська; Дзержика.
 
МіськРем ПАТ ЕК “Чернівціобленерго” проводить роботи з відновлення електропостачання
До Тресту зеленого господарства направлено 5 звернень щодо поламаних дерев, впавших гілок за адресами: вул. Обертинська, на розі вул. Каспрука та Героїв Майдану, в сквері на Соборній площі, на вул Севастопольській та вул. Прутській.
 
На жаль, затоплено підвали та приміщення будинків по вул Переяслівській, вул. Й. Главки, вул. Головній, вул. М. Заньковецької. Звернення щодо затоплення передано до ПП “Регіон-центр” як управителя будинків.
 
Фото УНІАН
 
Департамент нагадує, що для зрозумілої та чіткої мобілізації необхідних ресурсів та працівників для оперативної ліквідації наслідків негоди, необхідно телефонувати на гарячу лінію.
Володіючи інформацією ми спільно швидко усунемо всі незручності внаслідок стихійного явища.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews