Жінці, яка вчинила розбійний напад на фінансову компанію у Чернівцях, "світить" до 7 років в'язниці

29.07.2021 14:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У червні 43-річна уродженка Кіровоградської області, яка наразі проживає в Чернівцях, прийшла до офісу фінансової компанії і пригрозила її працівниці застосуванням пістолета, який нібито тримала в своєму рюкзаку, та пред’явила вимогу передати їй усі наявні гроші.

Усвідомлюючи небезпеку для свого життя і здоров’я, потерпіла відчинила сейф та віддала зловмисниці приблизно 13 тисяч гривень. Отримавши кошти, порушниця втекла з місця злочину.

Як пізніше з’ясували поліцейські, зброї у нападниці не було.

Читайте також

Засуджено двох братів, які посеред вулиці пограбували чернівчанина
Раніше судимий буковинець пограбував кафе у Заліщиках

За результатами проведеного розслідування, поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його для суду для розгляду. Жінка обвинувачується в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews