На вулицях Чернівців впало понад 50 дерев, утворилося чотири провалля

Як комунальники долають наслідки негоди

30.07.2021 12:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях продовжують долати  наслідки негоди 29 липня. Після вчорашного стихійного явища надійшло 183 звернення на гарячу лінію 15-80. Звернення продовжують надходити і передаватися на відповідні комунальні служби для ліквідації наслідків, повідомив начальник департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко.

Найбільше звернень стосувалось відсутності електропостачання: воно зникло на 65 вулицях міста. Також на гарячу лінію 15-80 надійшли повідомлення про 54 повалених дерева внаслідок буревію. Переважно це в районах приватної забудови, але також і в спальних районах та на площах міста.

14 доріг потребують термінового грейдерування та очистки, оскільки злива розмила проїзжу частину, нанесла гравій, намул та землю.

На дорожньому покритті вулиць утворилися 4 провалля. 7 звернень надійшло про відсутність газопостачання.

Мешканці 2 будинків звернулись з проблемою, що вітром пошкодило покрівлю.

На 3 вулицях підтопило підвали та приміщення будинків. Звернення щодо затоплення передано до ПП “Регіон-центр” як управителя будинків.









Комунальні підприємства Департаменту займаються прибиранням територій та наносів на вулицях, грейдеруванням доріг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews